Hírek érkeztek a hajdan legendás riporterről, Forró Tamásról 

Évek óta nem látható a képernyőn, és a nyilvánosság elől is eltűnt Forró Tamás, a Magyar Televízió egykori ismert riportere. Kollégái közül sokan nem is tudnak róla semmit, és úgy tűnik, ő sem tartja a kapcsolatot velük.

Forró Tamás, aki április 17-én töltötte be a 75. életévét, sokak által kedvelt, de legalább ennyien gyűlölték is őt. Elismert oknyomozó riporter volt, a nők körében pedig különösen népszerű. Azonban különös ügyei is voltak, amelyek miatt fokozatosan eltűnt a televíziós képernyőkről.

Korábban vesztegetés vádja alól felmentették, és emlegették III/III-as ügynökként, a Kádár-rendszer kiszolgálójaként, valamint a Kulcsár Attila-ügy és a Postabank-ügy kapcsán is felmerült a neve.

A riporter, aki egykor Havas Henrikkel alkotott elválaszthatatlan párost, ma már távol tartja magát a nyilvánosságtól. Egykori munkatársa szerint Forró Tamás magának való ember volt, aki üzletemberként is sikeres lett, de egy hamis festmény ügye miatt összezördült Simicska Lajossal.

Forró pályafutása a Magyar Rádióban kezdődött, és a fővárosba kerülve Havas Henrikkel együtt indították el az Első Kézből című műsort, amely jelentős hatással volt a rendszerváltás időszakában a rádiózásra. Ezen kívül több más médiumban is tevékenykedett, mint például a Krónika, a 168 óra, a Nap TV, és a Privát Profit című üzleti lapnál.

Havas Henrikkel azonban már régóta nincs kapcsolatban, és a Tanár Úr szerint viszonyuk már régen megromlott.

Forró Tamás maga nem kívánt nyilatkozni arról, hogy mostanában mivel foglalkozik, csupán annyit árult el, hogy külföldön tartózkodik.

Dömsödi Gábor, egy másik televíziós személyiség, viszont nemrég találkozott vele, és elmondása szerint Forró Tamás jól tartja magát, és külföldön tölti idejének nagy részét, távol a hazai közélettől.