A dubajozós lányok perének folytatása

Szerdán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon folytatódott a dubajozós lányokként ismertté vált büntetőper, ahol K. Zoltán, P. Szilvia és Sz. Vivien kerítéssel kapcsolatos vádak miatt állnak bíróság előtt.

A vádlottak közül K. Zoltán személyesen jelent meg a tárgyaláson, ahol a bíróság két női tanút hallgatott meg. A már több mint egy évtizede húzódó ügyben további hat tanú meghallgatása várható, köztük Kulcsár Edina személyes tanúvallomását is, akit április 11-re idéztek be. Az egykori szépségkirálynő azonban már másodszor nem jelent meg a tárgyaláson, képviselője szerint a sajtóérdeklődés és a személyes megjelenés miatti veszélyesség miatt, amely a születendő gyermekére is kiterjedhet.

Dr. Krénusz Éva bírónő a tárgyaláson kijelentette, hogy amennyiben szükséges, a bíróság rendőri kísérettel is biztosíthatja Kulcsár Edina és a többi tanú megjelenését.

A Blikk információi szerint egy korábbi meghallgatáson egy tanú részletesen beszámolt arról, hogy évekkel ezelőtt, még Kulcsár Edina szépségkirálynővé válása előtt együtt utaztak Bejrútba, ahol egy megrendelővel "együtt buliztak".