Új AI alapú hordható eszköz a láthatáron

A mesterséges intelligencia terén újabb mérföldkőhöz érkeztünk a Limitless Pendant bemutatásával, amely ígéretes alternatívát kínálhat a korábbi hordozható eszközökhöz képest.

A hordozható eszközök piacán egy újabb innovatív termék jelent meg, a Limitless Pendant, amely a mesterséges intelligencia segítségével kívánja megkönnyíteni a felhasználók mindennapjait. Ez az eszköz eltér a korábbi hasonló készülékektől, mint például a Humane AI Pin, mivel nem az okostelefonok helyettesítésére törekszik, hanem inkább egy olyan kiegészítőként funkcionál, amely segít a felhasználónak megjegyezni a videohívások és személyes találkozók részleteit.

A Limitless Pendant viselhető az ingen vagy nyakláncként, és a bekapcsolást követően rögzíti a környezeti hangokat, majd az AI segítségével szöveges formában rögzíti a beszélgetéseket. Emellett a megbeszélésen elhangzottak alapján teendők listáját is összeállítja a felhasználó számára.

A fejlesztők különös figyelmet fordítottak a felhasználók és környezetük magánéletének védelmére. Az adatokat anonimizált formában, biztonságosan tárolják a felhőben, és a készülék csak a beszélgetés résztvevőinek beleegyezésével kezdheti meg a rögzítést.

A Limitless Pendant hivatalos bejelentése 2023. április 15-én történt, és a tervek szerint 2023. augusztusában kezdődik meg a kiszállítás a vásárlóknak.