Anettka titkos élete: Visszatérés Nemtibe?

Az egykor népszerű televíziós személyiség, Fehér Anettka életéről új információk láttak napvilágot. A nyilvánosságtól visszavonult Anettka állítólag férjhez ment, és most édesanyja háza körül látható gyakrabban.

Fehér Anettka, aki évekkel ezelőtt hagyta ott a televíziós pályát, és eladta budapesti otthonát, mostanában ismét felbukkant szülőfalujában, Nemtiben. A Kiskegyed információi szerint a helyi vegyesboltban jól ismerik a családot, és többet tudnak Anettkáról, mint amennyit a nyilvánosság elé tár. Egy helybéli asszony szerint Anettka nem költözött vissza, de gyakran látogatja édesanyját, és a faluban úgy tartják, hogy a kisfia édesapjával kötött házasságot.

Anettka kisfia, aki már több mint két éves, gyakran megfordul az édesanyja házánál. A faluban élők szerint a család titkolózó, és bár a kisfiú édesapját még soha nem látták ott, Anettka rendszeres látogatásait kedvező szemmel nézik, hiszen gondoskodik édesanyjáról, aki jelenleg jó egészségnek örvend.

Az egykori műsorvezető édesanyja, Editke is ismert a helyiek körében, mint kedves személyiség. Azonban ő sem kívánt nyilatkozni lánya jelenlegi életéről.