Demecseri tragédia: Megölte férjét egy asszony

Egy demecseri nő leszúrta 50 éves férjét hétfő éjszakán, a helyszínen életét vesztette a férfi. A frissmedia.hu szerint a két kisgyermekes asszony féltékenységből szólalkozott össze a párjával, majd a vita hevében egyszer megszúrta, ami végzetesnek bizonyult.

A család pár hete költözött vissza Demecserbe Budapestről. A férfi tehetős vállalkozó volt, a helyiek szerint gyakran luxusmárka ruháiban és full extrás autóval látták. Egy szomszéd szerint a pár között rendszeres volt a kiabálás és veszekedés, a nő gyakran sikított, jajgatott.

A tragédia éjszakáján a helyiek arra lettek figyelmesek, hogy több autó érkezett az utcába, és hangos beszélgetést hallottak. Az áldozat egyik rokona szólt a szembeszomszédnak, hogy a két kisgyermeket át kéne vinni hozzájuk, mert baj történt. A frissmédia.hu információi szerint a gyerekek valószínűleg látták a történteket, mert azóta nem szólnak semmit.

Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, hogy a rendőrség halált okozó testi sértés gyanúja miatt indított eljárást a 38 éves nővel szemben, aki jelenleg bűnügyi őrizetben van, és jogos önvédelmi helyzetre hivatkozik. A rendőrség a bűnügyi helyszínelést befejezte, és bővebb tájékoztatást későbbre ígértek.