Hosszú utazás után szívfájdalom: Egy nő meglepő csalódása

Öt évig tartó online ismerkedés után egy amerikai nő több mint 1800 kilométert repült egy randi kedvéért, csak hogy csalódottan tapasztalja meg, hogy a férfi nem jelenik meg a találkozón.

Egy 23 éves amerikai nő, River Blake, aki éveken át levelezett egy férfival az interneten, döntött úgy, hogy a louisianai Lafayette-ből a dél-dakotai Rapid Citybe repül, hogy személyesen is találkozzon vele. A férfi állítólag megvette neki a repülőjegyet, de csak odaútra. Blake nagy meglepetésére a férfi nem jelent meg a megbeszélt helyen, és a nő több órán keresztül hiába várta a reptéren.

Blake 2019-ben kezdett el beszélgetni a férfival, miután az felfigyelt a modellkedésre és megdicsérte a képeit. A nő szerint sok közös volt bennük, és minden este videóhívásban beszéltek, bár a férfi időnként napokra eltűnt, majd úgy tért vissza, mintha semmi sem történt volna.

A csalódás mellett anyagi veszteség is érte Blake-et, hiszen 1290 dollárt (körülbelül 477 ezer forintot) kellett fizetnie egy éjszakai szállásért és a hazautazás repülőjegyéért. Az eset óta a nő nem beszélt a férfival, és elhatározta, hogy soha többé nem is fog. Jelenleg inkább a karrierjére szeretne koncentrálni.