Xiaomi Watch 2 teszt – az egyszerűség és a nagyszerűség találkozása

A Xiaomi széles termékpalettájának legújabb tagja, a Watch 2 okosóra, amely elegáns és sportos stílusának köszönhetően tökéletes választás lehet a felhasználók számára. A hazai piacon meglepően kedvező áron jelent meg, és számos hasznos funkcióval gazdagítja a viselő mindennapjait.

A Xiaomi termékei között számos kategóriát találunk, legyen szó akár telefonokról, laptopokról vagy háztartási eszközökről, és az okosórák terén is megállják a helyüket. Az újonnan érkezett Xiaomi Watch 2, amely a hazai piacon 75 ezer forint környéki áron kapható, egyaránt vonzó lehet azok számára, akik az elegáns megjelenést és a sportos funkcionalitást keresik egy okosórában.

Az óra külseje mellett a funkcionalitás terén is kiválóan teljesít. A Google Wear operációs rendszerének köszönhetően széles körű alkalmazástámogatást nyújt, beleértve a Google saját, valamint harmadik féltől származó appokat is, amelyek a 32 GB-os tárhelyen kényelmesen elférnek. A Xiaomi Watch 2 az okosóráktól elvárható szolgáltatások széles skáláját kínálja, mint például az érintéses fizetés, az időjárás-előrejelzés, a zseblámpa és az iránytű funkciók, valamint az edzés- és egészségfigyelő alkalmazások.