Orosz rulett közben lőhette agyon magát egy nagyatádi fiatal

Orosz rulettet játszva lőtte fejbe magát egy nagyatádi fiú otthonában, a tragédiát édesanyja fedezte fel, amikor a gyermek szobájába lépett – számolt be a sonline.hu.

A sonline.hu információi szerint az eset egy internetes chatszobában történt. A fiatal halálhírét a KSZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma honlapja és közösségi oldala is elsötétített megemlékezéssel erősítette meg.

A tragédia március utolsó napjaiban történt, és az áldozat a barcsi, a KSZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma tanulója volt.

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a sonline.hu érdeklődésére megerősítette, hogy a nagyatádi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. A rendőrség is kapott jelzéseket az orosz rulett játékról, és a lap úgy tudja, hogy a halálesetet milyen eljárásban vizsgálják, ami felvetheti a felbujtás mint bűncselekmény gyanúját azoknál, akik részt vettek a játékban.

A fiatal édesapja vadász, és a fegyvertartás szabályosságát a helyi lap szerint ellenőrizték. Jelenleg azt vizsgálják, hogy a fiú hogyan juthatott hozzá a fegyverszekrény kulcsához. Az eddigi vizsgálatok szerint az otthoni fegyvertartás körülményei szabályosak voltak.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Nyitóképünk illusztráció!