Telekom Veszprém diadala a Balatonfüred felett

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata magabiztos győzelmet aratott a Balatonfüredi KSE felett a hazai pályán lezajlott NB I-es mérkőzésen.

A címvédő és listavezető Veszprém csapata 33-20-as eredménnyel múlta felül a Balatonfüredet. Bjarki Már Elísson hét, Mikita Vajlupov öt gólt szerezve járult hozzá a győzelemhez, amelynek eredményeképpen a bakonyi gárda továbbra is veretlenül áll a bajnokság élén.

A mérkőzés félidejében még szoros volt az állás, 14-12-re vezetett a Veszprém. A második félidőben azonban érvényesült a hazaiak fölénye, és végül magabiztosan, 13 gólos különbséggel zárták a találkozót.

A férfi kézilabda NB I aktuális tabellája:

  1. Telekom Veszprém 23 győzelemmel, 46 ponttal vezeti a bajnokságot, míg a Balatonfüredi KSE a kilencedik helyen áll 19 ponttal. A tabella második helyén az OTP Bank-Pick Szeged található 40 ponttal, a harmadik pedig a MOL Tatabánya KC 28 ponttal. Az FTC-Green Collect a negyedik, míg a Csurgói KK az ötödik helyen áll. A további csapatok sorrendje: HE-DO B.Braun Gyöngyös, Dabas KC, CYEB-Budakalász, Carbonex-Komló, HSA NEKA, PLER-Budapest, QHB Eger, és a Fejér-B.Á.L. Veszprém.