Mohamed Fatima örökbefogadáson gondolkodik

Mohamed Fatima és férje, Gábor még nem adták fel a reményt, hogy természetes úton érkezzen hozzájuk egy gyermek, de már az örökbefogadás lehetőségét is fontolóra vették. Az énekesnő szerint felkészültek arra is, hogy egy olyan kis lelket mentsenek meg, akinek erre szüksége van, és akinek az a sorsa, hogy a családjuk tagja legyen. Fatima spirituális gondolkodásmódja szerint a sors nem véletlenül hozza az életükbe a kihívásokat, és készen állnak arra, hogy egy rászoruló kis léleknek adjanak otthont.

Fatima elmondása szerint még nem határoztak meg időpontot az örökbefogadáshoz, és nem ragaszkodnak egy újszülött gyermekhez. Hisz abban, hogy megtalálják azt a gyermeket, akit az ég szánt számukra. Bár fiúpártiak, számukra a legfontosabb, hogy a gyermek egészséges legyen, és egy kislány érkezése is ugyanolyan örömmel töltené el őket.

Az énekesnő, aki a Fekete vonat egykori tagjaként ismert, úgy érzi, sokat tanult a tavalyi, botrányba fulladt koncertjükből. Ezt követően jelent meg Mz. Fati Fati című dala, amelyet már közel kétmillióan tekintettek meg a YouTube-on.

Fatima a zenében is aktív szerepet vállal, saját dallamokat és szövegeket ír, valamint társproduceri feladatokat is ellát. Fontos számára, hogy pozitív energiákat közvetítsen a közönség felé, és ebben segítségére van gyógyító hangfrekvenciája, amellyel saját magát is gyógyítja. Például a rekedtségét is ezzel kezeli, emellett pedig sokat meditál. Fatima szerint minden betegség a lélekből indul, és ha például meghűl, az azért van, mert nem mondta ki azokat a dolgokat, amik fontosak lennének számára.

A pár idén nyáron nem tervez nagyszabású nászutat, inkább belföldön szeretnének kalandozni. Fatima szerencsére sok koncertfelkérést kap, így valószínűleg nem tudnak külföldi utat beilleszteni a terveik közé, de ezt nem is bánják, mivel Gábor itthon érzi jól magát, és Magyarországon számos gyönyörű hely vár felfedezésre.