Komádi tragédia: Letartóztatták a vállalkozó gyilkosát

Letartóztatták azt a 56 éves férfit Komádiban, aki a gyanú szerint múlt pénteken lelőtte 64 éves ismerősét, aki egyben a főnöke is volt, egy fizetési vita miatt.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrség tájékoztatása alapján a tragédia egy telephelyen történt, ahol a kamionsofőrként dolgozó férfi és a vállalkozó között vita alakult ki. A vita hevében a 56 éves férfi a kocsijából elővett egy saját készítésű maroklőfegyvert, és fejbe lőtte az ismerősét.

A lövés következtében a vállalkozó olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség gyorsan cselekedett, és a bűncselekménnyel gyanúsított férfit a telephelyen elfogták, majd a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették a főkapitányságon. A bíróság a bizonyítékok és az ügyészség indítványozására elrendelte az emberöléssel gyanúsított férfi 30 napos letartóztatását.

A legfrissebb információk szerint a meggyilkolt vállalkozó nagyjából egymillió forinttal tartozhatott az alkalmazottjának, emiatt veszhettek össze. A letartóztatott férfinak különösen fontos lett volna, hogy megkapja a bérét, mert a gyerektartást kellett kifizetnie, vélhetően ezért fajult el a vita.

Komádiban jelenleg mindenki a gyilkosságról beszél, a helyiek ledöbbentek a történteken. A Tények stábjának azt mondták, elszomorító, hogy ilyesmi történt a településen. "Nagyon szomorú eset, hogy ilyen hírét keltik Komádinak" – mondta az egyik lakos. A rendőrség most a gyilkos fegyverről is közzétett egy fényképet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.