Buszsávban előzött, baleset lett a vége a Kerepesi úton

Budapesten, a Kerepesi úton egy fehér SUV használta jogosulatlanul a buszsávot, amikor egy Dacia jobbra kanyarodva nekiütközött. A balesetet egy másik autó fedélzeti kamerája rögzítette.

A buszsáv gyorsabb haladást ígér, de ezúttal egy fehér SUV sofőrje számára nem ez volt a vége. A Kerepesi úton történt eset során a buszsávot jogosulatlanul használó járművet egy jobbra kanyarodó Dacia találta el. Az ütközés következtében az SUV majdnem megpördült, de szerencsére komolyabb sérülés nem történt.

Az incidensről készült felvételt a BpiAutósok tették közzé, amelyen jól látható, hogy a két sofőr az ütközés után félreállt, hogy rendezzék a helyzetet. A balesetet egy harmadik jármű fedélzeti kamerája örökítette meg, így a történtek pontos menete dokumentálva lett.

A Kerepesi út azonban nem csak a jogosulatlan buszsáv-használat miatt került a hírekbe. Egy másik esemény során szállítás közben veszélyesen elmozdult és részben lecsúszott a szállító járművéről egy harminchárom tonnás munkagép péntek délután ugyanezen az úton. A Katasztófavédelem közzétett egy videót a mentésről, amikor két tűzoltódaru segítségével visszacsörlőzték a munkagépet a szállító járműre, és rögzítették azt. Az eset során senki nem sérült meg, de az érintett szakaszon teljesen le kellett zárni az utat, amíg a munkagépet visszaemelték.