Egy tizenöt éves fiú értelmetlen halála

Egy alig 15 éves fiú tragikus halálakor a gyászoló család és barátok számára a legkevésbé sem kívánatos, hogy bárki is kioktassa őket. Egy gyermek életét golyó oltotta ki, ami talán az egyik legértelmetlenebb haláleset.

Ez a fiatal, aki minden bizonnyal tisztában volt a fegyverek veszélyességével, egy olyan korban volt, amikor a serdülők gyakran érzik úgy, hogy bizonyítaniuk kell bátorságukat, és készek kockázatokat vállalni, akár az általuk csodált akcióhősök utánzásával. Sokan átélhették már ebben az életkorban, hogy csak a szerencsén múlt, nem történt baj. Kivel ne fordult volna elő ebben a korban, hogy utólag döbbent rá, ez csak a szerencsén múlt?

Valószínűleg nem ez volt az első eset, amikor a fiú kockázatos helyzetbe került. Feltételezhető, hogy beszélt már a környezetében lévőknek a vonzalmáról a veszélyes dolgok iránt, és a "hőstetteiről". Lehet, hogy valakinek fel kellett volna tűnnie, akár egy online csoportban, hogy a fiú bizonyos határokat feszeget, és rendelkezik azokkal az eszközökkel, amelyekkel átlépheti ezeket a határokat. Hogy nem tűnt fel senkinek, akár egy csetszobába betérő tagnak, hogy kezd feszegetni bizonyos határokat, és ahhoz, hogy ezeket átlépje, meg is vannak az eszközei. Valószínűleg volt lehetőség arra, hogy valaki időben megállítsa a tragédiát. Nagyon is valószínű, valakinek meg lett volna a lehetősége arra, hogy időben megállítsa azt a mutatóujjat az elsütőbillentyűn.