Az internet veszélyei a gyerekekre

Sokan aggódnak amiatt, hogy az internet veszélyeket is rejt magában a hasznossága mellett. Egy friss eset kapcsán ismét napirendre került ez a téma, amikor egy nagyatádi középiskolás diák tragikus körülmények között vesztette életét egy internetes játék során.

A fiatal egy online chatszobában vett részt egy orosz rulett játékban, és sajnos éles tölténnyel lőtte fejbe magát. A szörnyű eseményt az édesanyja fedezte fel, amikor a szobába lépett.

Ez az eset csak egy a sok közül, amely rávilágít arra, hogy az internet milyen veszélyeket rejthet. Nem szabad megfeledkeznünk a különféle kihívásokról sem, mint például a csilis kihívások, az életveszélyes szelfizések vagy a gerincsérülést okozó plankingek.

A történtek kapcsán felmerül a kérdés, hogy vajon a szülők mennyire tartanak attól, hogy gyermekeik hasonló veszélyeknek legyenek kitéve az interneten. A szavazás, amelyre a cikk hivatkozik, arra keresi a választ, hogy a szülők féltik-e a gyerekeiket az internet veszélyeitől. A szavazásra délután 5 óráig van lehetőség.

: article-1