Meghan Markle egy nőt távolított el Harry herceg mellől

Meghan Markle nem engedte, hogy egy nő a férje, Harry herceg mellé álljon egy közös fotón, ami egy videón is rögzítésre került. A miami Sentebale jótékonysági rendezvényen történt az eset, ahol a herceg csapata diadalmaskodott a lovas pólómeccsen.

Harry herceg és Meghan Markle a Sentebale jótékonysági szervezet miami eseményén vettek részt, ahol egy lovas pólómeccs került megrendezésre. A herceg csapata nyerte meg a versenyt, és a győzelmet követően Meghan adta át a kupát Harry-nek, egy szenvedélyes csók kíséretében.

A díjátadó ceremónia után többen is felkerekedtek, hogy közös fotót készítsenek a győztes csapattal. Egy nő is megpróbálkozott azzal, hogy Harry herceg mellé álljon, de Meghan gyorsan közbelépett, és elzavarta őt. Az incidensről készült videó felkerült az Instagramra, és nagy figyelmet kapott.

A brit királyi család tagjai gyakran kerülnek a figyelem középpontjába, legyen szó akár a királyi hagyományok tiszteletéről, vagy a család tagjainak magánéletéről. Meghan Markle és Harry herceg házassága, majd a királyi családból való távozásuk, illetve a Netflixen történő nyilvános panaszkodásuk tovább fokozta az érdeklődést irántuk. András herceg szexbotránya pedig súlyos foltot ejtett a királyi család intézményén.

Az Interjú a herceggel című film, amely András herceg bukását dolgozza fel, a média szemszögéből vizsgálja az eseményeket, és a Scoops című könyv alapján készült. A film a hírhedt interjút mutatja be, amelyet András adott a BBC-nek 2019-ben, és amely végül nemcsak karrierjét temette el, hanem médiatörténeti mérföldkővé is vált.

A Scoop című film, amelyet a A korona sorozatból ismert Philip Martin rendezett, a bukásában szerepet játszó nők történetét meséli el, nem az áldozatokéra koncentrálva. A film bemutatja, hogy a királyi család tagjaként András herceg mennyire elszigetelődött a valóságtól, és milyen naiv önhittséggel ült le Emily Maitlisszel a kamerák elé, hogy aztán egy katasztrofális interjút adjon.

Az Interjú a herceggel fontos témát dolgoz fel, de a kritikák szerint inkább egy közepes epizódnak fért volna el A korona sorozatban. A film 6,5/10-es értékelést kapott a 24.hu-tól.