Majka focis videóval és békés üzenettel ünnepelte Olivér 8. születésnapját

Majka, a népszerű műsorvezető-rapper, Instagramon köszöntötte fel kisebbik fiát, Olivért, aki 8 éves lett és az Újpest labdarúgócsapatában játszik, emellett fontos gondolatokat is megosztott a közösségi oldalán.

Majka Instagram-oldalán keresztül osztott meg egy videót, amelyen Olivér, aki labdarúgónak készül, egy látványos gólt rúg. A kis labdarúgó jelenleg az Újpest csapatában játszik, és úgy tűnik, hatékonyan veszélyezteti az ellenfelek kapuját. A videóban Olivér egy "bombát" rúg, amivel születésnapját ünnepli. Majka büszkén kommentálta a felvételt, amelyet több százezer követője láthatott az Instagramon.

A műsorvezető-rapper nem csak családi eseményekről posztol, hanem társadalmi ügyekben is aktívan kifejezi véleményét. Szombaton például fontos üzenetet fogalmazott meg a háború ellen és a béke mellett. Majka arra szólította fel a döntéshozókat, hogy fejezzék be a gyűlöletkeltést és uszítást. "Nem arra adtunk felhatalmazást az országainkat irányító politikusoknak, hogy uszítsanak, gyűlöletet keltsenek, vagy hogy önmaguk gazdasági érdekeit kiterjesszék, érvényesítsék. A békében és a szeretetben hiszek. Hiszek az emberek józan és pozitív gondolkodásában. Hiszek magamban és hiszek benned! Legyen átkozott minden háború, most és mindörökké!" – fogalmazott Majka a közösségi oldalán.

: Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés az Instagramon. : Majka közösségi oldalán megosztott üzenete.