Gelencsér Tímea: Szeretve vagyok

Gelencsér Tímea, a sokoldalú személyiség, aki modellkedés mellett a Spíler Tv műsorvezetőjeként és a Miss Balaton zsűrijének tagjaként is tevékenykedik, hangsúlyozza az önbizalom fontosságát és arra bátorít, hogy a lányok természetes szépségükkel bízzanak.

Gelencsér Tímea szerint a Miss Balaton versenyen a külsőnél sokkal fontosabb az önbizalom, és ebben a mentorcsapat is segítséget nyújt a résztvevőknek. Timi kiemelte, hogy a sport is jelentős szerepet játszik az önbizalom erősítésében, és azt is fontosnak tartja, hogy az ember szeretve legyen, valamint biztonságban érezze magát a sikerek és kudarcok közepette.

A műsorvezető, aki egy évvel ezelőtt osztotta meg boldog párkapcsolatát a nyilvánossággal, arra ösztönzi a jelentkezőket, hogy május 3-ig adják be pályázatukat a szépségversenyre. Gelencsér Tímea magánéletét féltve őrzi, de a Blikknek elárulta, hogy szeretve van, és egy erős férfi, Mátyás áll mellette, akivel igazi nőnek érezheti magát.

Timi, aki magát fiúsabb, vadabb lánynak tartja, és szenvedélyesen követi a sportot, valamint az autók iránti rajongását, a mindennapokban inkább az edzőcipőt részesíti előnyben, de élvezi a nőiesség megélését a szép ruhákban is. A modell hangsúlyozza, hogy fontos számára, hogy párja a smink nélküli valóságát is szeresse, és ezt az értékrendet szeretné átadni a Miss Balaton jelentkezőinek is.