Lakóautót borított fel a szél Skóciában

Erős szélvihar következtében felborult egy lakóautó Skóciában, a benne tartózkodó családdal és két kutyával együtt. A Metro szerint az incidens múlt vasárnap történt, amikor a Kathleen vihar széllökései egy Shieldaig közeli pihenőhelyen fellökték, majd lelökték a járművet egy lejtőn.

Peter Schmidt, a Luna Motorhome Hire lakóautós vállalat tulajdonosa elmondta, hogy csoda, hogy a családtagok és a két kutya csak könnyebb sérüléseket szenvedtek, és senki sem esett komolyabb baja. A baleset során a lakóautó totálkárosra tört.

A család beszámolója szerint a jármű többször is megpördülhetett a lejtőn való lecsúszás közben, de nem voltak képesek pontosan megállapítani, hogy hányszor. A gyerekek a baleset idején az ágyakon pihentek, és a kocsiban több veszélyes tárgy is volt, mint például gázpalackok, sarok, éles kések és egy hűtő, amelyek súlyos sérüléseket okozhattak volna.

A család végül szerencsés kimenetelűnek mondható zúzódásokkal megúszta az esetet. A Kathleen vihar a múlt hétvégén sújtotta az Egyesült Királyságot, okozva áradásokat, áramkimaradásokat és forgalmi fennakadásokat.