A mesterséges intelligencia által animált film előzetese inkább nevetséges, mint romantikus

A TLC tévécsatorna által készített Next Stop Paris című film előzetese nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és inkább kínosan amatőr hatást kelt.

A mesterséges intelligencia alkalmazása a filmiparban nem új keletű, de a TLC csatorna most új szintre emelte a technológia használatát, amikor a Next Stop Paris című film teljes animációját mesterséges intelligenciára bízta. A forgatókönyvet és a szinkront valódi emberek készítették, de az előzetes alapján a nézők jogosan kérdőjelezhetik meg, hogy ez elegendő volt-e a minőségi munkához.

A film előzetese nemcsak vizuálisan hagy kívánnivalót maga után, hanem a történetvezetés és a párbeszédek is kritikát kapnak az internetezőktől és a kritikusoktól egyaránt. A romantikus vígjátéknak szánt alkotás trailerje olyannyira gyenge, hogy inkább paródiának tűnik, pedig a készítők nem ezt a hatást szerették volna elérni.

A TLC a filmet "forradalmi újdonságnak" nevezte, és terveik szerint még idén szeretnék bemutatni a tévéképernyőkön. Azonban a negatív visszajelzések fényében nem lenne meglepő, ha a csatorna végül mégsem vállalkozna a film bemutatására, és a jól bevált animációs technikákhoz térne vissza.

: (via IGN)