Dühös szurkoló ostorral támadt egy játékosra Szaúd-Arábiában

Az Al-Hilal csapata 4-1-re győzött az Al-Ittihad ellen a Szaúdi Szuperkupa döntőjében, de a mérkőzés után egy incidens árnyékolta be az eseményeket, amikor egy szurkoló ostorral csapott meg egy játékost.

Az Al-Ittihad csatára, Abderrazak Hamdallah a vesztes mérkőzés után került szóváltásba néhány drukkerrel, ami odáig fajult, hogy egyikük ostorral támadt rá. A támadásról videófelvétel is készült, amelyen látható, hogy Hamdallah egy palackból vizet fröcskölt a lelátó felé, erre reagálva csapott rá az ostorral a dühös szurkoló. A sportolót végül csapattársai és a biztonsági őrök mentették ki a helyzetből.

Hamdallah frusztrációja érthető volt, hiszen bár gólt szerzett, csapata, amelynek soraiban Karim Benzema és N'Golo Kanté is szerepelt, nagy vereséget szenvedett.

Az Al-Hilal csapata ezzel a győzelemmel 34 mérkőzéses győzelmi sorozatot ért el, ami világrekordnak számít az élvonalbeli csapatok között minden bajnokságban. A klub a rekordszezon előtt jelentős összeget, körülbelül 300 millió fontot fordított játékosigazolásokra, miután átvette őket a szaúdi állami vagyonkezelő, a Mohammed bin Szalmán koronaherceg által irányított Közberuházási Alap.