Sydney-i tragédia: Egy anya életét áldozta kislánya megmentéséért

A sydney-i Bondi Junction Westfield bevásárlóközpontban történt késes támadás során Ash Good életét vesztette, miközben megpróbálta megvédeni kilenc hónapos kislányát. A támadásban összesen hat ember halt meg, köztük Good, aki a támadás előtt még boldog családi képet osztott meg az Instagramon.

A 38 éves Ash Good az öt nő egyike volt, akiket egy késes ámokfutó ölt meg szombaton egy sydney-i bevásárlóközpontban. A támadásban Good kilenc hónapos kislányát is megsebesítette, aki jelenleg kórházban küzd az életéért.

A Blikk beszámolója szerint a támadó öt nőt és egy férfit ölt meg, mielőtt egy rendőrnő lelőtte volna. Good és kislánya a vásárlók között sétáltak, amikor a támadás érte őket. Az anya a gyermekét védelmezve halt meg.

Néhány órával a tragédia előtt Good még egy boldog pillanatot örökített meg és osztott meg az Instagramon, ahol mosolyogva látható kislányával a karjában. A támadás után egy szemtanú segített a sérült babán, aki elmondása szerint megpróbálta összenyomni a sebeket, és ruhákat gyűjtött a vérzés megállításához.

A Daily Mail információi alapján a kisbaba műtétre szorul, de édesanyja sajnos nem élte túl a sérüléseit.