Egy zsák szemétnek álcázta magát a csomagtolvaj

Kaliforniában egy csomagtolvaj szemeteszsáknak álcázva magát lopott el egy csomagot Omar Gabriel Munoz háza elől, aki nemrég költözött be első saját otthonába és telepített egy biztonságikamera-rendszert.

Ahol a futárok a megrendelő ajtaja előtt hagyják a kiszállított csomagokat, ott előbb-utóbb megjelennek a tolvajok. A legtöbben kamerákkal próbálnak ellenük védekezni, de a bűnözők kreativitása gyakran felülmúlja a védelmi intézkedéseket. Munoz is tapasztalhatta ezt, amikor két telefontöltőt rendelt egy internetes áruházból, de a csomagját nem találta meg, amikor hazaért, annak ellenére, hogy értesítést kapott a sikeres kiszállításról. Először azt hitte, hogy a szél fújhatta el a csomagot.

A biztonsági kamera felvételei azonban valami egészen mást mutattak. Egy fekete szemeteszsák lopakodott az ajtajához és lopta el a csomagot. A felvételeken még az is látszott, hogy a zsákban megbújó tolvaj fehér papucsot viselt.

Munoz kezdetben dühös volt a történtek miatt, de később már nem tudott nem nevetni a helyzeten. Úgy döntött, hogy nem tesz feljelentést, mivel az ellopott csomag nem volt túl értékes, és fontosabb dolgai is voltak.