A nap legfontosabb hírei – 2024. április 13.

Irán elfoglalt egy Izraelhez köthető konténerhajót, miközben az ukrán vezérkari főnök szerint jelentősen romlott a helyzet, és egy késes támadás is történt Sydneyben. Magyarországon halálos légibaleset és üzemanyagár-monitorozás hírei kerültek napvilágra, valamint egy magyar válogatott röplabdázó életét csapattársa mentette meg az edzésen. A politikai életben Magyar Péter vitára hívta Deutsch Tamást és Dobrev Klárát, Ungár Péter pedig Magyar Péter állításait kritizálta.

Irán egy Izraelhez köthető konténerhajót foglalt el. Az ukrán vezérkari főnök szerint a harci helyzet jelentősen romlott, és úgy véli, hogy „nem így fogunk legyőzni egy nálunk nagyobb ellenséget”. Sydneyben egy bevásárlóközpontban késes támadás történt.

Magyarországon, Martonvásár és Ráckeresztúr között egy halálos légibaleset esett meg. A gazdasági hírek között szerepel, hogy Nagy Márton és csapata szerint a MOL nem tartja be a korábbi megállapodásokat, ezért monitorozni kezdik a regionális üzemanyagárakat.

A sportvilágban egy magyar válogatott röplabdázó összeesett az edzésen, de szerencsére a csapattársa életet mentett. A politikai életben Magyar Péter kész vitázni Deutsch Tamással és Dobrev Klárával, míg Ungár Péter szerint Magyar Péter sok állítása az orosz propagandát erősíti.