Elszabadult versenylóval osztották meg a peront a vonatra váró utasok

Ausztráliában egy versenyló szökött meg és rohant be az állomás peronjára, éppen amikor a vonat is érkezett, ami nagy riadalmat okozott az utasok körében.

Múlt pénteken egy kalandvágyó versenyló váratlanul megjelent egy ausztrál állomás peronján, miközben az utasok a vonat érkezésére vártak. A biztonsági kamera rögzítette az eseményeket, amint az emberek ijedten ugrottak félre a nagy testű állat elől. A Racing NSW információi szerint a ló, Annabel Neasham brit tréner istállójából szökött meg, miután illetéktelenek betörtek az udvarára.

A ló egy védőlepedőt viselt, amikor megjelent a kamera látókörében, öt perccel a vonat érkezése előtt, és az utasok óvatosan hátráltak, miközben a ló fel-alá járkált a peronon. A vonat vezetője azonnal reagált a helyzetre, figyelmeztette az utasokat és zárva tartotta a vonat ajtóit, hogy megakadályozza a ló felszállását.

A helyzetet végül Annabel Neasham és munkatársai kezelték, akik sikerrel befogták a lovat és visszavezették az istállóba. Matthew Longland, a Sydney Trains vezérigazgatója egy helyi rádióállomásnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a mozdonyvezető nem nyitotta ki az ajtókat, amíg a ló el nem hagyta a helyszínt, és hozzátette, hogy szerencsésnek mondható, hogy a ló nem próbált felszállni a vonatra. Longland megjegyezte, hogy a ló és az utasok is sértetlenül megúszták az esetet.