Harry Kane három gyereke sérült meg egy németországi autóbalesetben

Harry Kane három legidősebb gyermekét könnyebb sérülésekkel szállították kórházba, miután Németországban több autóval karamboloztak.

A Bayern München csatára, Harry Kane éppen Londonban tartózkodott csapatával, az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő mérkőzésre érkezve, amikor a baleset történt München közelében hétfő délután. A balesetben érintett gyerekek jól vannak, és csak rutinvizsgálatra kerültek kórházba. A helyszínen lévő önkéntes tűzoltóparancsnok, Daniel Buck a BBC-nek nyilatkozva elmondta, hogy minden érintett "nagyon szerencsés", hogy senki sem sérült meg súlyosan.

A bajor rendőrség jelentése szerint a baleset egy kereszteződésben történt, ahol egy Renault, amiben négy személy tartózkodott, összeütközött a szembejövő Mercedesszel, amely Kane gyerekeit szállította, majd egy Land Roverrel is karambolozott. A Bild német lap szerint a csatár éppen a baleset idején landolt Londonban.

A Hohenschäftlarn-i Önkéntes Tűzoltóság vezetője, Daniel Buck a BBC News-nak adott nyilatkozatában kiemelte, hogy az autókban komoly kár keletkezett, és bár sok sérült volt, szerencsére komolyabb sérülések nem történtek.

Harry Kane-nek összesen négy gyermeke van, a hétéves Ivy, az ötéves Vivienne, a hároméves Louis és a tavaly augusztusban született Henry. A legkisebb gyermek, Henry nem tartózkodott az autóban a baleset idején. A rendőrség jelenleg is vizsgálja a baleset körülményeit.