Belehalt az arcműtétjébe a venezuelai szépségkirálynő

Április 8-án elhunyt a korábbi venezuelai szépségkirálynő, Wilevis Brito, miután arcműtétjét követően komplikációk léptek fel nála.

Wilevis Brito mindössze 24 éves volt, amikor életét vesztette egy arcműtét következtében. A Sun szerint a beavatkozást Caracas egyik kórházában végezték, melynek célja az arc, a száj, az állkapocs, a fej és a nyak helyreállítása volt valamilyen rendellenesség vagy trauma miatt.

A modell és joghallgató, aki újságíróként és televíziós műsorvezetőként is dolgozott, felső ajkán egy csomót találtak, ezért döntött az egészségügyi beavatkozás mellett. Egy barátja a helyi médiának elárulta, hogy Brito nem kozmetikai vagy szépészeti okokból esett át a műtéten, és kezdetben úgy tűnt, hogy jól van a beavatkozás után. Halálának pontos körülményei még vizsgálat alatt állnak, az okok egyelőre ismeretlenek.

A tragikus esemény kapcsán megemlítendő, hogy bár Brito halála nem szépészeti beavatkozás következménye, a plasztikai műtétek szövődményei korábban is okoztak már haláleseteket.