Felfoghatatlan tragédia: a népszerű énekesnő, Park Bo Ram 30 éves korában elhunyt

A K-pop világát sokkolta a hír, hogy a fiatal és tehetséges Park Bo Ram énekesnőt holtan találták. A tragédia körülményei még tisztázatlanok, a rajongók és a közösség feldolgozhatatlan veszteséggel szembesült.

Park Bo Ram, a dél-koreai énekesnő, aki az elmúlt évtizedben egyre nagyobb népszerűségre tett szert, váratlanul, mindössze 30 éves korában hunyt el. Az énekesnő 1994. március 1-jén született, és 2022. április 11-én, csütörtökön késő este találtak rá eszméletlen állapotban. Egy barátja fedezte fel őt a mosdóban, ahol azonnal megpróbálta újraéleszteni, és hívta a mentőket. Sajnos Bo Ramot kórházba szállítását követően, körülbelül egy órával később, már nem tudták megmenteni.

A Variety szerint az énekesnő halálának előzményeként egy barátja otthonában tartózkodott, ahol két másik nővel italoztak. Miután Bo Ram egy ideig nem tért vissza a mosdóból, a barátja utána nézett, és ott találta meg őt eszméletlenül a mosdókagylónál.

Park Bo Ram karrierje 2010-ben indult be, amikor részt vett az Mnet "Superstar K2" című tehetségkutató műsorában, és a nyolcadik helyen végzett. Debütáló lemeze, a "Beautiful" 2014-ben a második helyig emelkedett a koreai zenei listákon. A fiatal énekesnő halálával rengeteg, a következő évre tervezett projekt maradt megvalósítatlanul.

A rendőrség jelenleg is vizsgálja a halál pontos körülményeit, és a boncolás eredményeit várják, hogy fény derüljön a tragédia okára. Az eset mély nyomot hagyott a K-pop közösségében, és a rajongók szerte a világon gyászolják a tehetséges énekesnőt.