Izgalmas előzetest kapott az idén megjelenő új Star Wars-játék

A Ubisoft által fejlesztett új Star Wars-játék, az Outlaws, első trailere már megtekinthető, amelyben egy intergalaktikus zsivány, Kay Vess kalandjait követhetjük a Birodalom és a Jedi visszatér közötti időszakban.

A tavaly nyáron bepillantást nyerhettünk a Ubisoft közelgő Star Wars Outlaws című játékába, amelyben egy űrcsempész bőrébe bújva élhetjük át a Han Solo-szerű kalandokat. A most közzétett sztorielőzetes a Birodalom aranykorába repít minket, ahol a galaxis alvilágának bűnbandái uralkodnak, és Kay Vessnek, a főhősnek a saját szabadságáért kell harcolnia, miközben a galaxis gazfickóival is meg kell küzdenie.

A trailerben a Birodalom visszavág és A Jedi visszatér közötti időszakot idéző elemek is felbukkannak, többek között Jabba, a hutt és a lefagyasztott Han Solo is megjelenik, ami az eredeti trilógia rajongóinak számos ismerős pillanatot ígér.

A Star Wars Outlaws 2024. augusztus 30-án kerül majd piacra, és PC-n, PlayStation 5-ön, valamint Xbox Series X/S konzolokon lesz elérhető.