Tragédia: Holtan találták meg az utcán a népszerű műsorvezetőt

Az ausztrál Channel 7 televíziós csatorna 44 éves riporterét, Nathan Templetont holtan találták Melbourne-ben, egy folyó melletti gyalogösvényen, miután kutyasétáltatás közben összeesett.

Nathan Templeton, aki az országban elismert újságíróként, szeretett férjként és imádott édesapaként volt ismert, tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából. A 1979. május 9-én született műsorvezető a Channel 7 "Sunrise" című reggeli műsorának volt az arca, és több mint egy évtizede dolgozott a csatornánál.

A családja szerdán adott ki közleményt, amelyben fájdalmukat fejezték ki: "Megszakad a szívünk egy imádott édesapáért és egy csodálatos barátért, aki sokaknak fog hiányozni." Nathan felesége, Kate és két kisfiuk, Jack és James most gyászolják a családfőt.

A Daily Mail Australia információi szerint Templeton az utóbbi időben egészségügyi problémákkal küzdött, ami valószínűleg hozzájárulhatott a tragédiához. 2022 végétől kezdve nem volt látható a képernyőn, és a 2023-as, valamint a 2024-es évben inkább a színfalak mögött tevékenykedett.

A rendőrség jelenlegi álláspontja szerint a halálesetet nem köti össze bűncselekménnyel.