Hegedűs Kornélia: A válás után az Úrba vetettem a hitet

Hegedűs Kornélia, a "Házasság első látásra" szereplője a Best magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy a válása után hogyan talált újra erőre a hit által.

Hegedűs Kornélia, aki a TV2 "Házasság első látásra" című műsorában vett részt, a Best magazinnak nyilatkozva elárulta, hogy húsz éve keresi az igaz szerelmet. Első házasságát követően, amely tíz évig tartott és két gyermekkel zárult, úgy döntött, hogy elválik. A válás után új életet kellett kezdenie, amely során a hit felé fordult és sokat beszélget az Úrral, aki segít lelkivilágát egyensúlyban tartani.

Kornélia elmondása szerint nagyon fiatalon ment férjhez, de a kapcsolat végül nem működött, mivel teljesen különböző típusúak voltak és érzelmileg eltávolodtak egymástól. Több hosszú kapcsolata is volt a válása után, de egyik sem vezetett házassághoz. Két kisgyermekkel nehezebb és felelősségteljesebb új kapcsolatot vállalni.

A műsorban Jánoshoz ment feleségül, de a házasságuk nem kezdődött zökkenőmentesen. Kornélia a családja és barátai mellett az Úrban találta meg azt a támaszt, amely segített neki a nehéz időszakokban.