Xiaomi Fan Festival: Kihagyhatatlan ajánlatok a tavasz indításához

Induljon a tavasz a Xiaomi Fan Festival különleges ajánlataival, ahol április 4-17 között a legjobb Xiaomi és Redmi termékek közül válogathatunk.

Idén ismét megrendezésre kerül a Xiaomi Fan Festival, amely április 4-17 között kínál különleges promóciókat a Xiaomi elkötelezett és új felhasználóinak. A világszerte ismert esemény során a legnépszerűbb Xiaomi termékek széles választékát kínálják kedvezményes áron az elektronikai termékeket árusító vezető üzletláncok, online kereskedők és a hivatalos partnerek. A kínálatban a mobilkészülékek mellett számos okoseszköz is helyet kap, így az élet szinte minden területére kiterjedő ökoszisztémát alkotva.

Az új Redmi Note 13 sorozat – kiváló teljesítmény és előkelő megjelenés kedvező áron

A Redmi Note 13 és 12 sorozatok kiemelkedő termékei jellemzik a Xiaomi Fan Festival kínálatát. Ezek a készülékek az ár-érték arányukkal, innovatív fotózási képességeikkel, erőteljes processzoraikkal és stílusos dizájnjukkal hívják fel magukra a figyelmet.

A Redmi Note 13 Pro+ 5G a Xiaomi prémium kategóriás készüléke, amely 200MP+8MP+2MP tripla kamerájával és OIS technológiájával páratlan fotózási élményt nyújt. A 6,67″ CrystalRes AMOLED kijelzője Dolby Vision® támogatással biztosítja a felvételek és tartalmak magas minőségű megjelenítését. Az 5000mAh kapacitású akkumulátor pedig hosszú üzemidőt garantál.

A fesztivál ideje alatt különleges kiadásban is elérhető lesz a Redmi Note 13 Pro+ 5G Xiaomi Fan Festival Special Edition, amely Mystic Silver színben és a Xiaomi Fan Festival logóval díszített hátlappal kerül forgalomba. A készülék exkluzív dobozban érkezik, több Xiaomi Fan Festival témájú matricával, amelyekkel a felhasználók saját egyedi logómintát hozhatnak létre.

A Redmi Note 13 egy modern, minimalista készülék, amely 108MP-es főkamerájával és 120Hz-es AMOLED kijelzőjével kiváló képminőséget kínál. Az 5000mAh-s akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, így a készülék akár egy hosszú nap végén is megbízható társ lehet.

A Redmi 12 és Redmi Note 12 készülékek is kiemelkedő teljesítményt és felhasználói élményt nyújtanak. Az előbbi 50MP+8MP+2MP kamerákkal és 90Hz-es kijelzővel, az utóbbi pedig 120Hz-es AMOLED kijelzővel és Snapdragon 685 Mobile Platformmal rendelkezik, ami gyors és hatékony működést garantál.

Xiaomi-okoseszközök testmozgáshoz, főzéshez, közlekedéshez

A Xiaomi nem csak okostelefonokban, hanem az okoseszközök teljes skálájában is élen jár. A Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L egy multifunkcionális forrólevegős sütő, amely okostelefonos alkalmazással vezérelhető. A Xiaomi Band 7 NFC és Xiaomi Smart Band 8 Pro aktivitásmérők segítenek az egészséges életmód fenntartásában, míg a Xiaomi Electric Scooter 4 Lite elektromos rollerrel gyorsan és környezettudatosan közlekedhetünk a városban.

Xiaomi Fan Festival promóció részletei

A Xiaomi Fan Festival promóciójában többek között az Alza, Auchan, eMAG, Euronics, Media Markt, Notebook.hu, Pepita.hu, Xiaomi Arena Mall és a Xiaomiofficial.hu vesznek részt. További információk a Xiaomi Fan Festival 2024 oldalon érhetők el.