Online előadás a tőzsdei befektetés alapjairól kezdőknek

Egy online előadás keretében a kezdő kereskedők megismerkedhetnek a tőzsdei befektetés alapjaival, a kockázatkezelés rejtelmeivel és a tőzsdei adatokhoz való hozzáférés egyszerű módjaival. Az előadás célja, hogy új szemléletet alakítson ki a résztvevőkben, és iránytűként szolgáljon a tőzsdei befektetések világában való elinduláshoz.

Az előadás során számos fontos kérdésre kerül sor, többek között arra, hogy kiből lehet tőzsdéző, miért fontos a pénzügyi tudatosság, hogyan válasszuk ki a befektetési stratégia fő irányát, milyen lehetőségek vannak a rövid és hosszú távú befektetésekre, hogyan gyakorolhatunk, hogyan kerülhetjük el a tipikus hibákat, hogyan maximalizálhatjuk hozamunkat és csökkenthetjük a kockázatot, milyen adótakarékossági lehetőségek léteznek, valamint a diverzifikáció fontosságára is kitérnek. A résztvevőknek lehetőségük nyílik arra is, hogy megtanulják, hogyan mérjék a tőzsdei hozamot, és hogyan befektessenek inflációs környezetben. Az előadás során a Portfolio Online Tőzsde és a Portfolio Global rendszereit használják majd.

Az előadás időpontja 2024. április 10., 16:00 - 16:45, és az online térben kerül megrendezésre. A tudásszint tekintetében az előadás elsősorban kezdőknek szól. Az előadásra való regisztráció elősegíti a résztvevőknek, hogy mélyebben elmerüljenek a tőzsdei befektetések témakörében, és akár saját befektetéseik irányítását is kézbe vehessék.

Az előadás további témái között szerepel az adómegtakarítás okosan történő megvalósítása, a shortolás, vagyis hogyan profitálhatunk az árfolyam csökkenéséből, valamint a számlanyitás lépéseiről is szó esik. A cikk célja saját szolgáltatás népszerűsítése, és ajánlott olvasmányként a "Sikeres Kereskedő" című kereskedési könyvet, valamint a "Sikeres tőzsdei vagyonépítés" videókurzust említi meg.

Címlapkép forrása: Getty Images.