Újra itt az Opel Frontera!

Az Opel bemutatta az új Frontera modelljét, amely már a piacra kerülésekor elérhető lesz tisztán elektromos hajtással, valamint 48 V-os hibrid változatban is.

A rüsselsheimi autógyártó vállalat, az Opel a mai napon tette közzé az új Frontera első képeit. Az új SUV modell, amely a tágas és kényelmes utazást ígéri, már a bevezetésekor kapható lesz akkumulátoros-elektromos hajtással, de a vásárlók dönthetnek a 48 V-os hibrid verzió mellett is.

Florian Huettl, az Opel vezérigazgatója kiemelte, hogy az új Frontera karakteres formáival, tágasságával, okos megoldásaival és hatékony hajtásláncaival azoknak készült, akik szeretnének kitűnni a tömegből. Az autó a városi és elővárosi életstílushoz is illeszkedik, miközben nagy élvezetet nyújt a vezetőnek és az utasoknak egyaránt.

Az új Frontera műszerfala a digitális Pure Panel technológiát használja, amely két 10 colos képernyőből áll, és egy multimedia infotainment rendszert is tartalmaz. Az Opel célja a kényelmes és zavaró információktól mentes utazás biztosítása, digitális stressz nélkül.

Az autóban az okoskészülékek integrációja is egyszerűvé válik, hiszen azok az autó rendszerére csatlakoztatva az infotainment rendszer kezelőfelületévé válnak, és a kormánykerék gombjaival is irányíthatók. Az Opel az új Fronterában az Intelli-Seat üléseket is bevezeti, amelyek a farkcsont terhelését csökkentő kialakításnak köszönhetően még a leghosszabb utakat is kényelmesen teszik teljesíthetővé. Az üléshuzatok újrahasznosított anyagokból készülnek.

A fejlesztőmérnökök különös figyelmet fordítottak arra, hogy az új Frontera jellegzetesen Opeles menetjellemzőkkel rendelkezzen, így a vásárlók nem csak a hajtáslánc típusát, hanem az autó vezetési élményét is személyre szabhatják.