Polyák Lilla karrierje Kanadában is beindult

Óriási lehetőséget kapott Kanadában Polyák Lilla, aki a saját zenekara mellett egy hatalmas showban is szerepet kapott, és olyan dalokat énekelhet, amelyek közel állnak a szívéhez.

Polyák Lilla és férje, Gömöri András Máté tavaly költöztek Kanadába, ahol a színésznőnek nem csak a zenekarával vannak egyre több fellépései, hanem egy torontói ABBA Tribute Show-ban is szerepet kapott. Lilla, aki hosszú éveken át Janza Kata oldalán járta az országot egy ABBA-esttel, most ismét az ABBA dalait énekelheti.

A koncertek júniusban kezdődnek, és számos állomás lesz Torontóban és környékén. A próbák már el is kezdődtek, és bár a magyar rajongók elsősorban énekesnőként láthatják majd itthoni színpadon, Polyák Lilla nem zárkózik el a színészet elől sem.

Júliusban a színésznő és férje két hetet Magyarországon tölt, és egy mini koncertturnét szerveznek, amely négy állomásos lesz, és július 17 és 21-e között kerül megrendezésre, Budapestet is érintve. Emellett Polyák Lilla nem csak a kanadai ABBA-show során, hanem Janza Katával is énekelni fog ABBA dalokat októberben, és tervezi, hogy decemberre a karácsonyi koncertturnéra is hazalátogat.