A Samsung Galaxy S24 FE várható megjelenése

A Samsung nem hagyja figyelmen kívül azokat a vásárlókat, akik kedvezőbb áron szeretnének csúcstechnológiát vásárolni, így a Galaxy S24-széria is kap egy megfizethetőbb FE változatot, amelynek megjelenése már a nyár folyamán várható.

A Samsung Galaxy S24-széria FE modellje, amely a kedvező ár-érték arányáról ismert, már a nyáron piacra kerülhet, a dél-koreai sajtóértesülések szerint. Az előzetes információk alapján az S24 FE bemutatója egybeeshet a Galaxy Z Flip6 és Fold6 hajlítható mobilok párizsi premierjével, amely az olimpia kezdete előtt, július 26-án várható.

Az előző évben, 2023 októberében jelent meg az S23-család FE kiadása, nyolc hónappal a csúcsmodell után. Idén azonban úgy tűnik, hogy rövidebb időt kell várni az FE változatra. A Samsung már elkezdte a készülék tömeggyártásához szükséges komponensek előállítását, és a cég jelentős keresletre számít, "milliós nagyságrendben" tervezik a gyártást.

A szivárgások szerint a telefon vékony kávákkal és a szériára jellemző magas képminőségű OLED kijelzővel érkezhet. A belső komponensekkel kapcsolatban még nem állnak rendelkezésre információk, de a FE modellek esetében nem szokás nagy meglepetésekre számítani: általában egy korábbi csúcsmodell processzorát használják fel, hogy az olcsóbb változat ne veszélyeztesse a drágább készülékek piacát.

Bár a Samsung Galaxy S24 FE-ről szóló hírek ígéretesek, fontos megjegyezni, hogy a szivárogtatásokat mindig fenntartásokkal kell kezelni, és a tényleges megjelenésig még sok minden változhat.