Király Viktor ismét kórházba került

Király Viktor, a Megasztár 4 győztese, aki januárban már átesett egy műtéten, ismét kórházi ellátásra szorult.

Király Viktor, aki korábban bal oldali lágyéksérvvel küzdött, januárban esett át egy laparoszkópos műtéten egy fővárosi magánkórházban, és már másnap haza is engedték. Az énekes húsz évvel ezelőtt már átesett egy hasonló beavatkozáson, de akkor még két hétig alig tudott felülni. Az orvostudomány fejlődése óta azonban a gyógyulási idő jelentősen lecsökkent.

Most viszont újabb probléma miatt került kórházba: a könyökét sérült meg. Egy videóban, amit a YouTube-csatornáján tett közzé, Király Viktor elárulta, hogy bár az időjárás nem a legkedvezőbb, úton van a kórházba. A felvételen aggodalomra okot adó hírekkel jelentkezett, de megnyugtatta a rajongóit, hogy nincs komoly baj.

"Nincs nagy baj, csak a könyökömre estem, és eléggé be van vizesedve. Kicsit megnehezíti a sportolást, bokszot, ezért most megyek megnézetni, hogy pontosan mi a baja. Reméljük, hogy nem sok..." - mondta az énekes a videóban. A vizsgálat után Király Viktor boldogan közölte, hogy minden rendben van, és túlélte a kórházi látogatást.