Berki Mazsi új élete Zoltán oldalán

Berki Mazsi boldogságra talált Berki Krisztián halála után, Zoltán, a vidéki üzletember oldalán, akivel már több mint egy éve együtt él Székesfehérváron.

Mazsi és Zoltán kapcsolata stabil, szeretetteljes, és bár néha vannak nézeteltérések, ezeket gyorsan felváltja egy puszi vagy ölelés. A mozaikcsalád jól működik, közös nyaralásokkal és kettesben eltöltött idővel erősítik a köteléket. Mazsi elmondása szerint az életük mesébe illő, és jelenleg nem tervezik, hogy házassággal emeljék magasabb szintre a kapcsolatukat.

Székesfehérváron Mazsi és kislánya egy nyugodtabb, vidékies életet élhetnek, ami teljes mértékben megfelel nekik. Mazsi, aki korábban hajlamos volt túltervezni az életét, most először engedi, hogy az áramlat sodorja, és élvezi a jelen pillanatot.

Karrierjét illetően Mazsi több lábon áll: a Sztárbox győzelme után készül az őszre tervezett nemzetközi bokszversenyre, emellett ingatlanosnak tanul, és nemrégiben webshopot is indított, ahol már az első saját plüssállatuk is kapható. A Sztárboxban a tavalyi évadban Molnár Áron került ki győztesen, aki idén Majoros Péter Majkát kihívta egy meccsre. Majka, aki 18 évvel ezelőtt szintén bajnokká avattak a műsorban, és aki az RTL-hez igazolt, még nem jelentette be hivatalosan, hogy elfogadja-e a kihívást. Molnár Áron a közösségi oldalán kemény üzenetet küldött Majkának, kihívva őt egy bokszmeccsre, hogy elnyerje tőle a 2004-ben megnyert bajnoki övét. A kihívásban Molnár azt írta: "Lássuk, mit tud egy ózdi gyerek egy vajdasági gyerek ellen!" A Sztárboxot az őszi szezonra tervezik, így Mazsi esetleges újabb részvételével kapcsolatban is felmerülhetnek kérdések.