Dárdai Bence a Wolfsburgban folytatja

A következő szezontól kezdve Dárdai Bence, Dárdai Pál legkisebb fia, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wolfsburg csapatában folytatja pályafutását.

A Wolfsburg, amely jelenleg a 14. helyen áll a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, hivatalos honlapján jelentette be, hogy megszerezte a 18 éves középpályást a Herthától. A klub nem részletezte a szerződés hosszát, csupán annyit közölt, hogy hosszútávú szerződést kötött Dárdai Bencével.

A Hertha BSC korábban már bejelentette, hogy Dárdai, aki az U17-es Európa-bajnokságon is bajnoki címet szerzett, a nyári időszakban távozik a berlini együttestől. A fiatal játékos a mostani szezonban nyolc másodosztályú bajnokin és egy kupamérkőzésen lépett pályára, ahol testvérei, Palkó és Márton társaságában együtt is szerepeltek a Hertha színeiben.

Sebastian Schindzielorz, a Wolfsburg sportigazgatója szerint Dárdai Bence egy fiatal és rendkívül tehetséges játékos, aki már bizonyította képességeit a másodosztályban, és a Wolfsburgnál minden szükséges támogatást megkap majd a további fejlődéséhez. A sportigazgató hozzátette, hogy Dárdai már megtette az első lépéseket a profi futballban, és a Wolfsburgnál lehetősége lesz magas szinten tovább fejlődni, a klub célja pedig az, hogy ebben minden szükséges támogatást megadjon neki.