A Samsung Galaxy Watch FE: Olcsósított változat a láthatáron

A Samsung tervei szerint hamarosan piacra kerülhet a Galaxy Watch okosóra-sorozatának új, költséghatékonyabb változata, a Galaxy Watch FE.

A Samsung Galaxy Watch sorozata, mely a cég egyik legnépszerűbb okosóra-kollekciója, hamarosan bővülhet egy új, FE (Fan Edition) kiadással. Az Android Headlines információi szerint ez a változat a prémium kategóriás eszközök olcsóbb, egyszerűsített verziója lesz. A Samsung már korábban is piacra dobott FE kiadású okostelefonokat, fülhallgatókat és táblagépeket. A tervek szerint idén a Galaxy Watch sorozat is kap egy ilyen változatot.

A termék létezését a gyártói termékkódok (SM-R866F, SM-R866U és SM-R866N) árulkodnak el, amelyek alapján az új modell Európában, az Egyesült Államokban és Dél-Koreában is elérhető lesz. A termékkódok arra is utalnak, hogy az új óra a 2022-es Galaxy Watch4 modelleken alapul majd, így várhatóan a jelenlegi Galaxy Watch6 modelleknél kedvezőbb árfekvésű lesz.

A Galaxy Watch FE várhatóan a Wear OS operációs rendszert fogja futtatni, kerek kijelzővel és óratokkal rendelkezik majd. Nagy valószínűséggel a forgatható lünetta sem marad el, és számos olyan funkció is elérhető lesz rajta, amelyeket a drágább változatok is kínálnak.