A labdarúgás családi öröm Lovas Roziéknál

Lovas Rozi színésznő a Csember FC edzőjeként tér vissza a képernyőre a Gólkirályság második évadában, ami nemcsak új színészi kihívást jelent számára, hanem a foci iránti szenvedélyét is újraélesztette.

Lovas Rozi színésznő a Gólkirályság című RTL sorozatban alakítja a Csember FC focicsapat edzőjét, ami nemcsak izgalmas színészi feladatot jelent számára, hanem lehetőséget adott arra is, hogy újra felfedezze a labdarúgás iránti szeretetét. A sorozat forgatásán a Blikknek adott interjúban Rozi elmesélte, hogy az iskolai évei alatt gyakran focizott, és ez a hobbija most családi programmá nőtte ki magát. A színésznő férje, Horváth János Antal rendező szintén nagy futballrajongó, így Rozi most már jobban megérti férje lelkesedését a sport iránt.

Lovas Rozi elárulta, hogy a sorozatnak köszönhetően másképp tekint a focimeccsekre, hiszen az edző szerepében sok időt tölt a pálya szélén, és így jobban megérti a taktikai és csapatjáték fontosságát. A színésznő azt is hozzátette, hogy a Gólkirályság hatására közelebb került ahhoz az érzéshez, amit férje átél a szurkolás során.

A családi futballszeretet a gyerekeikre is átragadt: a négyéves János Misa és a kétéves Izabella Mária már most nagy futballrajongók, bár ez részben az erős apai hatásnak köszönhető. A kislány örömmel szurkol együtt az apjával, míg a kisfiú már Aston Villa mezt is kapott, így együtt drukkolnak a csapatnak.

Lovas Rozi maga is újra felfedezte a foci iránti szeretetét, és bár sosem volt kedvenc csapata, mindig voltak kedvenc játékosai. Mostanában Szoboszlai Dominik játéka nyerte el a tetszését, és a színésznő inspirálónak találja a fiatal labdarúgó történetét, céltudatosságát és szenvedélyét. Rozi nevetve jegyezte meg, hogy a foci olyan szerves részévé vált az életének, hogy az internetes keresőoldalak is folyamatosan a labdarúgással kapcsolatos hírekkel bombázzák.