Xiaomi Fan Festival 2024: Árengedmények és egyedi kiadások

A Xiaomi bejelentette a 2024-es Xiaomi Fan Festival (XFF) kezdetét, amely az alapítás 14. évfordulójára, április 6-ra esik, és számos kedvezménnyel kecsegtet a fogyasztók számára.

Az idei esemény mottója az "Ikonikus pillanatok", amely arra buzdítja a rajongókat, hogy elevenítsék fel a múlt emlékeit és képzeljék el a jövőbeni lehetőségeket. A fesztivál során a Xiaomi számos termékét, köztük okoseszközöket és mobilkészülékeket kínál kedvezményes áron. A kínálatban olyan eszközök szerepelnek, mint a Redmi Note 13, a Redmi A2, a Redmi 12, a Redmi Note 12, a Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L, a Xiaomi Band 7 NFC, a Xiaomi Smart Band 8 Pro, a Xiaomi Electric Scooter 4 Lite, a Mi Smart Electric Folding Bike, a Xiaomi Trueclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum és a Xiaomi Trueclean W10 Pro Wet Dry Vacuum, amelyek az élet számos területére kiterjednek.

A fesztivál egyik kiemelt újdonsága a Redmi Note 13 Pro+ 5G Xiaomi Fan Festival Special Edition, amely egy exkluzív készülék, különleges Mystic Silver hátlappal és a Xiaomi Fan Festival logóval. A logót nanolitográfiás technológiával készítették, amely a fénytörés révén életre kelti a felületet. A készülék egyedi dobozban érkezik, ezüst dombornyomással és logóval, valamint több Xiaomi Fan Festival témájú matricával, amelyekkel a felhasználók saját logómintát alkothatnak.