Dwayne Johnson már nem támogatja nyíltan Joe Bident

Dwayne Johnson, a hollywoodi sztár, aki korábban nyíltan kiállt Joe Biden mellett, most csalódottságát fejezte ki Amerika jelenlegi állapota iránt, és kijelentette, hogy nem fogja nyíltan támogatni az elnököt.

A világsztár, aki közel 400 millió Instagram-követővel büszkélkedhet, a FOX Newsnak adott interjújában beszélt politikai álláspontjáról és a közelgő amerikai elnökválasztásról. Dwayne Johnson, aki a "Szikla" becenevet is viseli, 2020-ban nyíltan támogatta Joe Bident, ami jelentős előnyt jelenthetett a későbbi elnök számára, tekintettel Johnson hatalmas rajongótáborára és befolyására.

Johnson az interjúban kifejtette, hogy nem elégedett Amerika jelenlegi helyzetével, de optimista természetéből adódóan hisz az ország jobbításának lehetőségében. Négy évvel ezelőtt még úgy vélte, hogy a nyílt támogatás a legjobb döntés, és hogy befolyását pozitívan használhatja fel, de most már úgy látja, hogy döntése nem egyesítette, hanem inkább megosztotta az amerikaiakat.

A színész elmondása szerint a megosztottság érzése még most is, négy évvel később is, gyomrosként hat rá, és úgy érzi, a nyílt támogatás nem hozta meg a várt megnyugvást az amerikai nép számára. Johnson ezért úgy döntött, hogy idén nem fogja nyíltan támogatni Joe Bident.