A nap legfontosabb hírei – 2024. 04. 03.

A Kúria döntése ellenére egy ingatlantulajdonos nem férhet hozzá a neki ítélt kétmilliárdos kártalanításhoz. Brüsszelben változások jöhetnek a Fidesz-frakcióban. A GVH cégeladásra is kényszeríthetné a tulajdonosokat egy új javaslat szerint. Problémák merültek fel a Messenger egy alapvető funkciójával. Oroszország és Kanada a jövő élelmiszerraktárai lehetnek Ürge-Vorsatz Diána szerint. Tajvant a múlt 25 év legerősebb földrengése sújtotta. Egy finnországi iskolai tragédia kapcsolódik Amerikához.

Egy ingatlantulajdonos, aki a Kúrián nyert, mégsem juthat hozzá a neki megítélt kétmilliárdos kártalanításhoz. A Fidesz-frakció tagjainak cseréje várható Brüsszelben. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) új jogköreket kaphat, amelyek alapján a tulajdonosokat cégeladásra kötelezhetik egy Tuzson–Semjén által benyújtott javaslat értelmében.

A Facebook Messenger egyik alapvető funkciója nem működik, ami felhasználói nehézségeket okoz. Ürge-Vorsatz Diána szerint a globális éghajlatváltozás következtében Oroszország és Kanada válhat a Föld élelmiszerraktáraivá a jövőben. Tajvanon a legutóbbi 25 év legerősebb földrengése történt.

A finnországi iskolai vérengzés és az amerikai események közötti összefüggésekre is fény derült.