Vajna Tímeának (mostani nevén Palácsik-Ráthonyi Tímea) sikerült eladnia a rózsadombi villáját, amit 1,3 milliárd forintért hirdetett – írta a Blikk nyomán a Telex.
A Budapest II. kerületében található, 403 négyzetméteres ingatlant tavaly októberben, egy ingatlanos oldalon keresztül hirdették meg. A villában négy hálószoba, két gardrób és három fürdőszoba is található. Az eladó házra a közösségi oldalán is felhívta a figyelmet Vajna Tímea, azt írta, hogy volt férjével, Andy Vajnával nem ebben a házban éltek, csak befektetési céllal vették, és csupán pár napot aludtak benne.

Nem itt laktam Andyvel. Magamnak és a jövőbeli családomnak vettem ezt a gyönyörű, modern házat 2020-ban a II. kerületben, de mivel Amerikában töltöm az év nagy részét, nem akarom tovább fenntartani. Körülbelül háromszor aludtam benne tíz napot, szóval teljesen új

– írta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A1 Ingatlan (@a1_ingatlan) által megosztott bejegyzés

Az ingatlan nyilvánosan elérhető tulajdoni lapján egyelőre nem látszik, hogy ki vette meg a villát. Egy 2024. január 3-i bejegyzés szerint egy S. A. nevű személy tulajdonjog bejegyzése iránti kérelmét elutasították.

Vajna Tímea már egy ideje Los Angelesben él, ott tervezi jövőjét, május elején kilenc év után meg is kapta az amerikai állampolgárságot. Tavaly év végén derült ki, hogy újra megházasodott, új férje a Reál bolthálózatot alapítói közé tartozó Ráthonyi Zoltán milliárdos vállalkozó. A NER-hez üzletileg is több szálon köthető Ráthonyi család vagyonát 7–9 milliárd forint közöttire taksálják.