A NIK-et a Fidesz 2022-es győzelme után hozta létre a kormányzat, azaz kb. másfél éve nem sikerült használható honlapot készíteni számukra.

Történt ez úgy, hogy a belföldi polgári elhárításért felelős Alkotmányvédelmi Hivatal, a Szijjártó Péter külügyminiszter alá tartozó, ám a NIK-nek adatközlésre kötelezett hírszerzés, az Információs Hivatal és a titkos megfigyelések technikai lebonyolítását végző Nemzetbiztonsági Szakszolgálat (NSZ) honlapjai időközben megújultak, - közölte a Telex.

Lehet, hogy egy kép erről: ‎, szöveg, amely így szól: „‎INFORMÁCIÓS KÖZPONT NEMZETI * سታر NON SIBI NONSIB * NIK SED PATRIA Tisztelt Látogató! Üdvözlöm a Nemzeti Információs Központ honlapján, köszönöm érdeklődését a szervezet tevékenysége iránt. Az oldal tartalma jelenleg fejlesztés alatt áll. A honlap feltöltéséig szíves türelmüket kérjük!‎”‎

„Üdvözlöm a Nemzeti Információs Központ honlapján, köszönöm érdeklődését a szervezet tevékenysége iránt. Az oldal tartalma jelenleg fejlesztés alatt áll. A honlap feltöltéséig szíves türelmüket kérjük!” – áll a Rogán Antal által vezetett NIK weboldalán.