Csütörtökön egy könnyű sérüléssel járó és két anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások az utakon – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy autó vezetője közlekedett csütörtökön a reggeli órákban Pakson a Dózsa György utcában, amikor nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte forgalmi okból lassító járművektől, egy motorkerékpártól és az előtte haladó tehergépkocsitól, és a motorosnak ütközött, aki a járművel együtt a teherautónak esett. A balesetben a motoros könnyebben megsérült.

Egy másik autó vezetője az 56-os főút szekszárdi szakaszán közlekedett csütörtökön a reggeli órákban, amikor a Bátaszéki úton nem tartott megfelelő követési távolságot, és nekiütközött az előtte forgalmi okból álló kocsinak.

A harmadik esetben egy autós csütörtök éjjel a 6-os főúton Paks térségében járt, amikor féktávolságon belül egy őz ugrott a kocsi elé. A sofőr az ütközést nem tudta elkerülni, és elütötte az állatot. Az őz a helyszínen elpusztult, az autó pedig összetört.

Fotók: police.hu