Menetrend szerint folytatódik a Szent Márton utcai csomópont teljes körű felújítása. A gázművek június 5. hétfőtől várhatóan június 20-ig a Vörösmarty utca északi végén található gázvezeték rekonstrukcióját végzik. Ehhez a középső sávok lezárása szükséges, a Vörösmarty utcából a Szent Márton utcára jobbra és balra is csak egy-egy külső sávon lehet majd kikanyarodni.

A sávszűkítések és munkálatok miatt a Vörösmarty utca belváros felőli oldalán, a Szent Márton utca és a Kisfaludy utca közötti részen lévő parkolók is lezárásra kerülnek. Kérjük, hogy június 5. reggel 6 óráig gépjárműveikkel hagyják el a kijelölt területet.

Folytatódik a korábban megkezdett gázvezeték rekonstrukciója is a Szent Márton utca északi oldalán, a Vízügyi Igazgatóság épülete előtt, ezért a munkálatok ideje alatt a Szent Márton utcából nem lehet majd jobbra kanyarodni a Vörösmarty utca irányába.

Június 12-től a távhő munkatársai is megkezdik a Szent Márton utca alatt húzódó távhővezeték cseréjét, az ezzel kapcsolatos információkkal később fogunk jelentkezni – olvasható a szombathelyi önkormányzat szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében.

Fotó: szombathely.hu