A Los Angeles Philharmonic április 28-án telt ház előtt lépett fel állandó helyén, a Walt Disney Concert Hallban. Az LA Phil néven is emlegetett filharmonikusok épp Csajkovszkij V. szimfóniáját adták elő, amikor a hangszerek mellett egészen más jellegű hangok is felcsendültek a koncertteremben - írta meg a különleges esetet a 24.hu.

A széksorok között egy hallgató ugyanis hangos orgazmussal járult hozzá a hangorkánhoz.

Egy fültanú is beszámolt az esetről a Los Angeles Times-nak, idézi a lapot a 24.hu. Molly Grant azt nyilatkozta, hogy a nézőközönség egyszerre egy emberként kezdte keresni, honnan is jött a hang, míg neki ezzel nem kellett sokat bajlódnia, hiszen a közvetlen közelében tartózkodott az említett örömittas hölgy.

Láttam utána a lányt, és feltételezem, hogy orgazmusa volt, mert zihált, a partnere pedig mosolygott és nézett rá

- számolt be a történtekről Molly Grant. Az eseménynek volt egy ismert tanúja is, Magnus Fiennes zeneszerző, producer - Ralph Fiennes testvére -, aki Twitteren számolt be a történtekről, és azt írta, hogy az ötödik szimfónia második tétele közben élt át hangos orgazmust egy nő, a zenekar azonban "udvariasan folytatta".

A közösségi portálon egy hangfelvétel is terjed az estéről, ahol be lehet azonosítani a történteket:

During Tchaikorskys 5th symphony at the LA Philharmonic last night, apparently, a woman had a full-body orgasm just from the music. It was recorded. pic.twitter.com/uLJIGvJ3yQ

— Macrodosing (@MacrodosingPod) May 1, 2023

A kiemelt kép forrása: Wikipédia, és rajta a Walt Disney Concert Hall látható.