2024.02.25., vasárnap - Géza
Budapest: 9o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Kulcsár Edina álomszép nevet adott kislányának – ráadásul a jelentése is különleges

frisshirek.hu | 2023. március 26. - 13:57
Kulcsár Edina álomszép nevet adott kislányának – ráadásul a jelentése is különleges

A baba ugyan még nem született meg, az viszont már most biztos, hogy gyönyörű nevet választott neki édesanyja, Kulcsár Edina és férje, G.w.M., vagyis Varga Márk.

Abban biztosak voltunk, hogy Kulcsár Edina nem egy hétköznapi, klasszikus nevet választ harmadik gyermekének, hanem valami igazán különleges mellett teszi le a voksát, miután első kisfiát Medoxnak nevezte el, míg kislánya a Nina nevet kapta. Ami pedig a hamarosan érkező picit illeti, Edinánál és Márknál az Amara név lett a befutó, amit a modell-influenszer-üzletasszony az Instagramon osztott meg követőivel - szúrta ki a Glamour. 

A kislányunk az Amara nevet fogja viselni. Arra törekedtünk, hogy ne mindennapi nevet adjunk neki, mert hisszük, hogy ő sem lesz mindennapi! Ezenkívül fontos szerepet játszott a név választásban az is, hogy a számmisztikai elemzése alapján melyik szám tartozik Amara nevéhez. Mik lesznek rá jellemzőek. Az ő neve is a 7-es számot képviseli, amit az apukája neve is. Márkra egy az egyben igaz a leírás, és nagyon örülnék, ha a kislányunk is olyan lenne, mint ő! Mivel ez a név egy nem túl sűrűn előforduló név, így nem sokat tudni róla, de több oldalról tájékozódva, összességében azt jelenti, hogy elpusztíthatatlant örökkévaló, kegyelem és latin eredetű. Szerintünk tökéletes nevet sikerült neki választanunk. Nekünk legalábbis az, és hisszük, hogy ő is szeretni fogja. Várunk, angyalkánk!

– olvasható bejegyzésében.

Fotó: Bognár Bogi/GLAMOUR