2023.06.05., hétfő - Fatime
Budapest: 19o - 22o
Az ország 19 megyéjében

Útépítés miatt zárják le a Görömböly és Miskolctaplca közötti utat

frisshirek.hu, 2023. március 07. - 13:20
Útépítés miatt zárják le a Görömböly és Miskolctaplca közötti utat

A területen új út épül, kiszélesítve a jelenlegi zúzalékos szakaszt, viszont a munkák miatt fákat is ki kell majd vágni.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Lezárják szerdától a Görömbölyt Miskolctapolcával összekötő Bacsinszky András utca Tapolca felé eső szakaszát, a lezárás az utca hosszának körülbelül harmadát érinti (a csatolt térképrészleten a piros jelzések közötti szakasz), és március 8-tól, március 20-ig tart - írja hétfői, a frisshirek.hu szerkesztőségéhez is eljuttatott közleményében a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya. Hozzáteszik: aki az érintett városrészek között közlekedik majd, annak kerülnie kell.

Amint azt a városháza írja, a lezárásra egy beruházás miatt van szükség, amely során az önkormányzat új utat épít, kiszélesítve a jelenlegi zúzalékos szakaszt.

Felhívják a figyelmet arra is, hogy az útfejlesztés miatt a területen fákat kell majd kivágnia a Miskolci Városgazdának. "A munkát a társaság az elmúlt napokban előkészítette, elvégezve a szükséges cserje- és bozótirtást. A keletkező zöldhulladékot a Városgazda a helyszínen felaprítja és tovább szállítja a Nádasréti telephelyre. A fakivágások várhatóan szerdán kezdődnek és az úttestet is érintik majd, ezért van szükség az útlezárásra" - zárul a közlemény.

Fotó: MMJV Sajtóosztály